Julehilsen fra Foreningens Styreleder

Ønsker å sende en julehilsen til medlemmer av CAC, med en liten oppsummering av året som snart er forbi.

Vi har gjennomført ca 25 saluttoppdrag med en intensiv periode fra 5. juni til 4. september hvor vi utførte 55 mannsverk. Jeg nevner at vår Kompagniesjæf gikk foran med hele 9 oppdrag i denne perioden som også innbefattet avvikling av sommerferie for ham og familien. Av noen oppdrag kan nevnes: Salutt Fiskå skole, Pensjonistforeningen, LSK Kjevik, UIA, Kaperspillet i Farsund, V-A museet, salutt Atea, 1 bryllup, 6 X Barnas dag og ikke minst 6 søndager med guiding på Festningen hvor vi avfyrer vår 6 pd kanon hver hele time fra kl 1200 – 1500.

Høsten har gått med til å sette sammen og få i gang 8 arbeidsgrupper som har fått i oppdrag av styret til å gjennomgå og forbedre rutiner og reglementer. Dette arbeidet er startet, men vil fortsette utover i 2013. Enkelte ting vil prioriteres, slik som vedtektsgjennomgang da dette bør være klart til Årsmøte som gjennomføres tidlig i mars måned.

Sist, men ikke minst feiret vi som sedvanlig vår store St Barbarafeiring den 1. desember. Nytt i år var menyen, forrett, dessert og en hovedrett som bestod av erter, kjøtt og flesk. Denne var velsmakende, og vi fikk mange gode tilbakemeldinger på maten i år. Etter ridderslagning ble kvelden avrundet med kaker og kaffe, baråpning og dans til variert musikk.

Året 2013 blir spesielt for CAC da vi runder 20 år som forening. Dette ønsker vi å feire med stor fest på Christiansholm festning lørdag den 31 august 2013, som vi gleder oss til. St Barbara for 2013 blir det også, denne gang lørdag 7. desember.

Da vil jeg på vegne av styret i CAC få takke hver og en av dere som støtter, og ved deltagelse er med på å vise omverdenen Christianssand Artillerie Compagnie som den stolte militærhistoriske foreningen vi er.

Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år.

Frode Amundsen, Styreleder CAC