«Historisk vinsmaking» i 1700 talls stil

Torsdag 19 mars gjennomførte Compagniet, i samarbeid med KMS (Krs Mil Samfunn), en «historisk vinsmaking. Vi hadde fått Dag Ingvar Jacobsen til å komme å fortelle om vinens historie og geleide oss gjennom 5 viner fra Piemonte. Med et engasjerende foredrag om vinens historie, og ikke minst 1700 tallets betydning :-), og innføring i lukt, smak og farge, kom vi igjennom 5 viner fra Piemonte i Italia. En svært vellykket kveld med mye lærdom og gode viner. Takk til de fra CAC som var med å rigge til og rydde, samt til alle som tok turen til Offisersmessa denne kvelden.

Vinutvalget på smakingen
Viner fra venstre: Ratti Colombe Dolcet 3032101 (nr i pollisten), Ratti Barbera d`Alba 3434901, Ratti Nebbiolo d`Alba 5653401, Ratti Barolo Marcena 3032201, Villa Pattono 2010 3165801
vin 2
Dag Ingvar Jacobsen leder oss gjennom vinens historie
vin 3
Og alle fulgte godt med
vin 4
Vinene slått i glassene og klare for smaking og sammenlikning
vin 5
En god steming etterhvert 🙂

 

Related Posts